Retournering


Retournering geldig voor producten besteld op www.shoesbyarmel.com. 
Is je bestelling toch niet helemaal wat je in gedachten had? Jammer, maar dat kan gebeuren. Meld je retour aan door een mail te sturen aan m.seckin@armelinternational.com of via een berichtje op instagram @shoesbyarmel en vermeld daarin je naam, ordernummer, product en bij voorkeur (niet verplicht) ook de reden van retour. Vervolgens kun je de retour (op eigen kosten) terug sturen naar onderstaand postadres in Enschede. Voor een snelle afhandeling geven wij de tip om een naam & rekeningnummer bij het retour te voegen. Pakketjes waar geen naam op staan, die zonder track code worden gestuurd of die bij het verkeerde adres terecht komen zijn wij niet voor aansprakelijk. Als er geen naam op of in de doos staat is het voor ons erg moeilijk om het pakket terug te vinden.

Wij dienen de retour binnen 14 kalenderdagen na de aangave van retour ontvangen te hebben. Hierna ontvang je het aankoopbedrag binnen 14 dagen teruggestort op hetzelfde rekeningnummer waarmee je je bestelling betaald had. Gelieve bij Paypal betalingen aan te geven op welk e-mailadres de betaling kan gedaan worden. 

Ruilen
Wil je ruilen voor een andere maat? Dat is geen probleem! Meld je retour aan door een mail te sturen aan m.seckin@armelinternational.com of te sms'en / Whatsappen naar +31622428778 of door een berichtje te sturen naar instagram @shoesbyarmel en vermeld daarin je naam, je ordernummer, het product en de gewenste maat. Vervolgens kun je de retour (op eigen kosten) terug sturen naar onderstaand postadres. 

Armel International B.V.
Roomweg 94
7523 BS Enschede

Belangrijk: De schoenen moeten in originele verpakking, ongedragen en onbeschadigd teruggestuurd worden binnen 14 dagen. Retourneringen die niet aan deze eis voldoen, of pakketjes die buiten de 14-dagen termijn worden opgestuurd zullen teruggestuurd worden naar de eigenaar. De kosten voor het terugzenden zijn voor de koper. 

Let op: Producten in de sale mogen geruild worden. Helaas kan sale door hoge kortingen niet geretourneerd worden. Sale / items gekocht met een kortingscode vallen hier onder. 
Producten die op kantoor worden afgehaald, worden niet retour geaccepteerd.