Retourneren
Is je bestelling toch niet helemaal wat je in gedachten had? Jammer, maar dat kan gebeuren. Meld je retour aan door een mail te sturen aan info@shoesbyarmel.com en vermeld daarin je naam, ordernummer, product en bij voorkeur (niet verplicht) ook de reden van retour. Vervolgens kun je de retour (op eigen kosten) terug sturen naar onderstaand postadres in Enschede. Wij dienen de retour binnen 14 kalenderdagen, na dat het pakketje is aangekomen, ontvangen te hebben.  Het aankoopbedrag krijg je binnen een week teruggestort op hetzelfde rekeningnummer waarmee je je bestelling betaald had. 

Ruilen
Wil je ruilen voor een andere maat? Dat is geen probleem! Meld je retour aan door een mail te sturen aan info@shoesbyarmel.com en vermeld daarin je naam, je ordernummer, het product en de gewenste maat. Vervolgens kun je de retour (op eigen kosten) terug sturen naar onderstaand postadres. 

Artikelen uit de sale en artikelen die afgeprijst zijn kunnen niet geretourneerd worden! Er kan alleen een maat geruild worden binnen 14 dagen. 

Armel International B.V.
Roomweg 94
7523 BS Enschede